Sendcloud
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de Sendcloud koppeling te activeren moeten de volgende gegevens met ProductFlow worden gedeeld: Public Key en Secret Key (uitleg Sendcloud klik hier). Optioneel is het mogelijk om een partner ID op te geven.

Let op: Het vinkje voor Webhooks moet uit staan.

De API key-naam mag ProductFlow heten.

Orders

Bij het aanmaken van een order in Sendcloud wordt door ProductFlow de volgende informatie verstuurd: name, email, telephone, address, city, postal_code, country, order_number

Per order regel zullen we de volgende informatie versturen: description, quantity, value, weight (altijd op 1), SKU, EAN, property warehouse, property locations.

Orders krijgen in Sendcloud de status "draft".

Shipment

Alle verzonden shipments worden door ProductFlow automatisch uit Sendcloud opgehaald. De shipments worden in ProductFlow toegevoegd, hierbij is het belangrijk dat de gekozen "verzendmethode" beschikbaar moet zijn als "carrier" in ProductFlow.

Offers

Het is niet mogelijk om offers van of naar Sendcloud te sturen.

Content

Het is niet mogelijk om content van of naar Sendcloud te sturen.

Details

Afhankelijk van het afgenomen abonnement bij Sendcloud is productinformatie in de order beschikbaar.

• Aanmaken API sleutels:

Log in bij je Sendcloud account en ga naar Instellingen > Integraties.

Vind Sendcloud API in de lijst met integraties en klik op Koppelen.

Geef de API integratie een naam (bijvoorbeeld: “My Webshop”) en klik op Opslaan.

Je API Public en Secret keys worden automatisch gegenereerd.